furuno 620 problem

Help please, has anyone out there had a problem with their furuno 620? My screen froze and would not respond to any button, would not even turn off. Unplugged power to reset and now only comes up with start up screen and no response from any button.

____________________________________________________________________________

 


Brock O's picture

Posts: 3182

Date Joined: 11/01/08

They Should

Sun, 2014-11-09 14:40

 have a reset function but this im not sure off, if no one has any help here maybe try there facebook page or give them a ring, link on the right hand side of the screen.

 My last unit although a Naveman had a similar problem, the reset code was......with power off.....hold down menu button and turn on at the same time. 

Posts: 34

Date Joined: 14/09/13

furuno 620

Mon, 2014-11-10 09:01

Thanks Brock O, but can,t find any info on reset. Unit now at Ocean to Earth in Bunbury,hopefully they can fix it. A new Furuno 627 may be the solution. B O A T bring out another thousand.

____________________________________________________________________________

 

Posts: 5761

Date Joined: 18/01/12

should be called BOAM

Tue, 2014-11-11 15:11

should be called BOAM

____________________________________________________________________________

 Give a man a mask, and he'll show you his true face...

 

 

The older you get the more you realize that no one has a f++king clue what they're doing.

Everyone's just winging it.

 

crasny1's picture

Posts: 6988

Date Joined: 16/10/08

I call it

Tue, 2014-11-11 15:30

FAT - find another thousand!!

____________________________________________________________________________

"I would like to die on Mars. Just not on impact!!" _ Elon Musk